Hoppa till huvudinnehållet

Anmälan till Controllerdagen 2021 (29 september)

Vänligen fyll i nedanstående bindande anmälan till Controllerdagen 2021.

Pris för fysiskt deltagande i Uppsala universitetshus: 3 200 kronor plus moms (inkl. lunch, fika, och sherrymottagningen med snittar i Kanslersrummet). Pris för digitalt deltagande: 2000 kronor plus moms.

Den fysiska delen av konferensen (IRL-arrangemanget) genomförs under förutsättning att restriktionerna lyfts. Om så inte är fallet genomförs konferensen online och de som bokat fysiskt deltagande erbjuds att boka om till online deltagande.

Du kan finna mera information på: www.fek.uu.se/ekonomistyrningsforum/

Fält markerade med en (*) är obligatoriska

Hur kommer du delta i konferensen (valet går att ändra fram till 17 september)?
Vilken av de två parallella sessionerna på förmiddagen är du mest intresserad av? (ej bindande)
Vilken av de två parallella sessionerna på eftermiddagen är du mest intresserad av? (ej bindande)
Avser du att gå på sherrymottagning och den guidad rundvandring i det anrika Kanslersrummet (i Universitetshuset, 17:20-18:20)?